Psih. Corina Levu este psihoterapeut autonom în specialitățile psihoterapie integrativă, psihoterapia integrativă a copilului și adolescentului, și psihoterapia familiei și cuplului, acreditată de Colegiul Psihologilor din România, specialist și supervizor în psihopedagogie specială, specialist în logopedie. Este secretar științific al Asociației de Cercetare, Consiliere și Pishoterapie Integrativă și conduce departamentul de psihoterapia copilului și adolescentului. Corina este vice-președinte al Asociației Europene Interdisciplinare pentru Terapia Copiilor și Tinerilor (European Interdisciplinary Association for Therapy with Children and Young People), face parte din comisia de acreditare profesională a Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă (European Association of Integrative Psychotherapy).

A publicat o serie de capitole de carte și manuale de specialitate în domeniul psihoterapiei integrative și a psihoterapiei integrative a copilului și adolescentului.

Formări și experiență profesională:

–  deținător al certificatului european de psihoterapeut (ECP – European Certificate of Psychotherapy)

– formator și supervizor în domeniile psihoterapie integrativă, psihoterapia integrativă a copilului și adolescentului și psihoterapie integrativă expresivă, acreditat de Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă (European Association of Integrative Psychotherapy)

– supervizor în domeniul psihopedagogie specială, atestat de Colegiul Psihologilor din România

– psihoterapeut formator și supervizor atestat de Federația Română de Psihoterapie

– peste 2000 de ore de formare și pregătire profesională, incluzând cursuri de meloterapie, limbaj mimico-gestual, psihopedagogie specială, pedagogie de recuperare

– organizator și coordonator de programe de coaching și dezvoltare personală

–  peste 5.000 de ore susținute în grupuri de formare în psihoterapie, coaching și dezvoltare personală, tabere, școli de vară și workshop-uri. A condus grupuri de dezvoltare personală pentru copii și adulți, a realizat activități de grup bazate pe instrumente muzicale, a lucrat cu familiile copiilor cu dificultăți emoționale și diverse patologii, având experiență vastă în psihoterapia copilului

– workshop-uri și lucrări științifice prezentate în cadrul conferințelor naționale și internaționale

– formator acreditat de Ministerul Muncii